marți, 29 octombrie 2013

Comunicat de presa


24 octombrie 2013

 

 

Comunicat de presă

 

Președintele Fundației „Mişcarea Populară”, Marian Preda, a transmis astăzi, 24 octombrie 2013, o scrisoare adresată ministrului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Mariana Câmpeanu. Scrisoarea cuprinde o serie de concluzii și o propunere concretă rezultată în urma dezbaterii O abordare realistă asupra sistemului de pensii din România.

Fundația Mișcarea Populară propune o primă soluție pentru încurajarea rămânerii în activitate a persoanelor aflate încă în putere: includerea de urgență în Codul Muncii a DREPTULUI, NU A OBLIGAȚIEI, femeilor de a rămâne angajate până la vârsta obligatorie de pensionare a bărbaților.

Fundația o invită pe doamna Mariana Câmpeanu, în calitate de conducător al unui minister care și prin denumire este și al ”muncii”și al ”persoanelor vârstnice”, de persoană care a lucrat anterior în sistemul de pensii, dar și de femeie care, deși a depășit vârsta de pensionare, este încă activă, să facă demersurile necesare pentru introducerea acestor prevederi în Codul Muncii și astfel să acorde o șansă și altor femei care vor să muncească și nu să se considere o povară pentru un sistem public de pensii ineficient, falimentar. Fundația Mișcarea Populară, prin specialiștii ei, poate să ofere sprijin pentru fundamentarea și redactarea propunerii de modificare a Codului Muncii.

Fundația „Mişcarea Populară” a organizat marți, 22 octombrie 2013, ora 14.00, o dezbatere cu tema  O abordare realistă asupra sistemului de pensii din România. Discuțiile s-au desfășurat între specialiști, în afara agendei politice a vreunui partid.

 

 
Departamentul de Relaţii cu Pre


Un comentariu:

  1. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere